EXCLUSIV | Otilia nu își poate aduce soțul turc în țară. Ce s-a întâmplat în ziua în care Bekir Ali era programat pentru viză? “Nimeni nu s-ar aștepta la acest lucru”

01 09. 2024, 14:35

Otilia s-a obișnuit să își trăiască viața între două avioane, fiind mai tot timpul plecată la concerte. Vara și-a petrecut-o în Turcia, unde s-a relaxat, dar a și cântat. Planul era ca în toamnă, artista să revină în țară împreună cu soțul ei, Bekir Ali, doar că lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă din cauza neglijenței acestuia. Cântăreața a povestit, pentru CIAO.RO, ce s-a întâmplat în ziua în care partenerul ei de viață era programat pentru viză, dar și ce planuri are cu banii câștigați vara aceasta din muzică. 

Otilia Bilionera va fi nevoită să facă în continuare naveta Turcia – România, întrucât soțul ei turc nu a obținut viza pentru a putea intra în țară. De data aceasta nu este vorba de birocrație, ci de faptul că și-a pierdut un document important. Prin urmare, trebuie să solicite o altă programare și să se înarmeze cu…răbdare.

Otilia Bilionera: “Plănuiesc să îmi schimb mașina în 2024”

 Otilia ai avut o vară plină de concere și evenimente, colaborări muzicale. Ce investiții ai în plan? Îți schimbi casa, mașina?

Anul trecut mi-am luat casă, astfel că anul acesta pregătesc o nouă investiție. Cum s-ar spune, după faptă și răsplată, căci vara aceasta am avut atât concerte, cât și colaborări muzicale. Plănuiesc să îmi schimb mașina în 2024!

Cât la sută din venituri aloci pentru propriile plăceri – shopping, vacanțe, costume de scenă, bijuterii?

Nu prea îmi place să cheltui bani pentru mine! Privesc altfel banii de când am trecut și prin perioade mai grele. Cel mai mult investesc în costumațiile de scenă, îmi doresc să le ofer cele mai frumoase spectacole fanilor mei și mă asigur că totul este perfect.

Otilia Bilionera: “Abia reușeam să îmi plătesc chiria în București. Mergeam la facultate, dar și lucram”

Ești genul de persoană care strânge bani pentru zile negre cum s-ar spune? Te-ai confruntat vreodată cu probleme financiare?

Preferă să am bani stranși pentru zile negre. Înainte de a ajunge cântăreață am avut probleme financiare. Nu mă feresc să povestesc de perioada respectivă, consider că m-a făcut mai puternică. Privesc partea financiară altfel astăzi! Țin minte că abia reușeam să îmi plătesc chiria în București. Mergeam la facultate, dar și lucram pentru a plăti 250 de euro pentru chirie.

Cât de des te surprinde soțul cu cadouri? Dar invers?

Iubirea nu constă în cadouri! Sunt genul de persoană care pune preț pe gesturi, sentimente, înțelegere și respect.

Otilia Bilionera: “Soțul meu și-a pierdut pașaportul în ziua în care avea programare pentru viză”

Inelul de logodnă a costat o mică avere. De obicei, îi place să îți dăruiască obiecte prețioase?

 Nu pot să spun că nu îmi place să primesc obiecte prețioase de la soțul meu, la fel ca orice femeie, apreciez să fiu răsfățată din când în când. Totuși, nu ar fi nicio problemă dacă nu mi-ar dărui bijuterii, lucrurile materiale nu contează așa de mult pentru mine. Pun preț mai mult pe comportament, personalitate, suflet în general.

Ai vreo bijuterie de care nu te desparți sau vreun obiect care îți poartă noroc?

Am primit, în trecut, o brățară cu smaralde de la un admirator. De 6 ani o port mereu pe mână.

Luna aceasta soțul tău urma să primească viza pentru România. Spuneai că vei merge personal la…ambasadă. Cum s-a finalizat situația?

Știu că nimeni nu s-ar aștepta la acest lucru, dar soțul meu și-a pierdut pașaportul în ziua în care avea programare. Așteptăm să facă o altă programare și vă ținem la curent cu tot ce o să se întâmple.

Otilia Bilionera și-a învins frica de cai

Recent ai filmat un videoclip împreună cu Luis Gabriel. Cum a început această colaborare? Au existat peripeții la filmări?

Managerii noștri de la Roton Music au venit cu ideea de a colabora pentru această piesă. “Dragoste fără număr” este o reinterpretare a melodiei “Jaga jaga”, pe care o cunoaște toată lumea. Sperăm să avem succes cu această variantă și să vă amuze videoclip-ul! Am filmat într-o locație inedită, aflată în mediul rural, astfel că situațiile comice nu au lipsit. Spre exemplu, printre peripeții pot să număr faptul că am reușit să îmi înving frica de cai, filmând aproape de aceștia.

De-a lungul timpului, ai avut vreun complex?

Am avut, dar mi-am dat seama că prefer să fiu unică. Poate toate ne gândim că ne-ar plăcea să avem ochii albaștri, buze mai mari, talie mai subțire și picioare mai lungi. Totuși, mi-am dat seama că prefer să fiu unică. Tot ce am făcut de-a lungul timpului a fost pentru a ajunge la o variantă mai bună, dar nu pentru a mă schimba total!

Foto: Instagram